вторник, ноября 04, 2008

Форум усыновителей

У листопаді пройде Всеукраїнський форум усиновлювачів

Як повідомили в прес-службі Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини, за ініціативи Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, за підтримки Президента України Віктора Ющенка 27 листопада 2008 року буде проведений Всеукраїнський форум усиновлювачів.

Такий захід відбувається в Україні вперше і буде сприяти посиленню уваги влади та суспільства до проблем дітей, які залишились без батьківського піклування. Захід проводиться на виконання Указу Президента України від 11 грудня 2007 року «Про проведення в Україні у 2008 році Року підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

Учасниками форуму будуть усиновлювачі та діти, які були ними усиновлені, прийомні батьки та батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу і діти, яких вони виховують. Також, до участі у Форумі планується запросити членів Уряду, народних депутатів України, представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, засобів масової інформації, громадськість. Загальна кількість учасників буде становити близько 800 осіб.

Під час проведення Всеукраїнського форуму усиновлювачів заплановано вручення державних нагород батькам та працівникам соціальної сфери.

Всеукраїнський форум усиновлювачів стане виявом поваги до громадян, які надали допомогу дітям і забезпечили можливість їх виховання у сімейному оточені.

Джерело: Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту

Комментариев нет: