вторник, ноября 04, 2008

Прес-конференція, присвячена благодійному фестивалю для дітей-сиріт

5 листопада о 13:00 у прес-центрі (вул. Хрещатик, 25) відбудеться прес-конференція, присвячена Всеукраїнському благодійному фестивалю для дітей-сиріт м.Києва "Талановиті діти України".

Організатори фестивалю - громадська організація "Талановиті діти України" та журнал "Моя сім’я" (Аленка+Сережка) за підтримки Леоніда Черновецького та Міністерства освіти та науки України.

Фестиваль проводиться в усіх обласних центрах України. Заключному концерту в кожній області передує відбірковий тур, в якому може прийняти участь будь-який вихованець інтернату. Далі 30 дітей, яких відібрало компетентне журі, 2 тижні працюють з викладачами, після чого демонструють свої вміння у гала-концерті. 5 переможців гала-концерту запрошуються до Всеукраїнського фестивалю, який проходить у грудні у м. Києві.

Мета благодійного фестивалю "Талановиті діти України" - виявлення, розкриття, допомога та сприяння розвитку таланту дітей-сиріт, дітей із неблагополучних та неповних сімей, надання їм можливості виявити свою індивідуальність, та допомогти дітям краще пізнати себе. У фестивалі беруть участь юні таланти - вихованці дитячих будинків, учні шкіл-інтернатів, діти з прийомних та багатодітних сімей м.Києва у номінаціях вокал, хореографія, розмовний жанр, акторська майстерність, образотворче мистецтво, художня гімнастика та циркове мистецтво.

Джерело: gurt.org.ua

Комментариев нет: